Använd mina ögon ett tag

Jag är coach. Jag VET att du kan. Jag VET att du är unik och värdefull. Tänk om du kunde se dig själv genom mina ögon? Då skulle du våga. Våga ta steget och göra det där du alltid har drömt om, utmana dig själv och dina rädslor, prova något nytt. Våga reflektera över vad DU vill med ditt liv. Och göra förändringar för att det ska bli möjligt. Jag vet att du kommer att få hjälp längs vägen. Lita på det. Men glöm inte att hålla ögonen öppna, för du kan aldrig veta hur hjälpen visar sig.

Det andrar klarar, klarar du också. Se dig omkring. Inspireras. Eller bryt mark och var den första som klarar det. Förra året besteg Aron Anderson Kebnekaise. Han är rullstolsbunden till följd av cancern som han besegrat 4 gånger… Han klarade det genom att krypa, dra sig upp med armarna och att hoppa på kryckor.

10 personer med olika funktionsnedsättningar klarade av att ta sig från atlantkusten till stilla havet. Vi fick se dem i tv-programmet ”Mot alla odds” när de tog sig genom djungler och över bergskedjor…

Anders Gyhlenius kämpade mot cancern och fortsatte träna trots svåra smärtor och genomförde En Svensk Klassiker år efter år. I april 2014 orkade hans kropp inte längre, han blev bara 61 år gammal. Han genomförde Klassikern 35 gånger. Han genomförde Stockholm Marathon 34 gånger. Han har bestigit Kilimanjaro. Han var också bland annat den som inspirerade mig när han var med i tv-programmet ”En Svensk Klassiker”, så mycket att jag bestämde mig för att själv göra en Tjejklassiker för första gången i mitt liv. Innan dess har jag bara deltagit i löparlopp på max 1 mil, aldrig deltagit i ett cyklinglopp, skidlopp eller simlopp.

En låt som jag har lagt till på min lista över inspirerande låtar på Spotify är ”It’s Gonna be Alright”, skriven av Anna Eriksson Skarin som jag träffat på i flera olika sammanhang nu på sista tiden här i Åkersberga. Hon är otroligt inspirerande, på många sätt. Hon övervinner sin rädsla och utmanar sig själv. Hon har skrivit en bok och nu den här fina låten som inspirerat mig till detta blogginlägg.

Hör bara på texten:
If you could see yourself through my eyes, you would never be afraid…
You would only see beauty and perfection…

Lyssna på hela låten här:
http://www.youtube.com/watch?v=2jpIT77HJYc&feature=youtu.be

Jag håller med Anna, du är vacker och perfekt, precis som du är. Du kan.
Se dig själv genom våra ögon.

Follow that dream

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *