För ungdomar

Det är viktigt att du som är ung i dag får med dig ”rätt tänk” ut i vuxenlivet. För det finns nämligen verktyg som kan öka din självkänsla, ge dig mod och mer självförtroende, och som kan få dig att nå dit du vill. Häftigt va?

solrosNegativa tankar är onödiga när man istället kan fylla hjärnan med positiva tankar, eller hur? Förstår du hur mycket längre du kan nå då, när du slipper grubbla på det som inte tar dig framåt och istället kan fokusera på dina mål och drömmar?

Alla är nämligen bra på något. Alla har talang för något. Du kanske bara inte ser det ännu? Och du är så viktig för den här världen, och vi vill alla se dig blomma ut med det som du är bra på, det som du har talang för.

Var inte rädd för att ta hjälp om du behöver det. Jag finns här för dig om du vill ha hjälp att bli coachad framåt och lära dig några smarta verktyg. Så har du ett stort försprång sedan när du går ut i vuxenlivet.

(För nu ska jag berätta en hemlighet för dig: -Det är många vuxna som inte har lärt sig ”rätt tänk” ännu eller saknar verktygen som tar dem framåt…)

/Jessica