Om

Kraft & Drömmar hjälper dig att hitta din kraft och använda den! När du använder din kraft på bästa sätt utnyttjar du till exempel dina styrkor, talanger, goda egenskaper och värderingar. Du njuter mer av livet via passion, närvaro och genom att uppfylla dina drömmar. Du utnyttjar din tid maximalt här på jorden genom att använda din kraft och genom att göra något meningsfullt, komma framåt, sätta upp mål och nå dem.

Hur kan Kraft & Drömmar hjälpa dig att hitta din kraft?

  • Genom att få dig att se hur du ska utnyttja dina styrkor fullt ut.
  • Genom att träna dina tankar och lära dig skapa bra vanor.
  • Genom att hjälpa dig sätta upp mål och nå dem.
  • Genom inspiration, påminnelser och jävlaranamma.

Kraft & Drömmar gör detta med hjälp av coaching, boostpromenader, workshops, skrivkurser, mental träning för ungdomar, blogg, Facebook och Instagram.

”Min vision är att jag vill att alla ska få chansen att leva sitt drömliv och ha en egen coach som stöttar och peppar dem. På så sätt gör vi tillsammans världen till en vackrare och lyckligare plats att leva på. För varje människa kan genom sitt sätt att vara bidra med detta.”

Jag, Jessica, är utbildad diplomerad coach sedan oktober 2011. Sedan september 2017 är jag även ICF Associate Certified Coach. När jag coachar använder jag mig av mina styrkor och värderingar som bas. Styrkor som till exempel att jag använder mig mycket av känslor, för att få dina mål att bli så attraktiva och triggande för dig som möjligt. Jag är bra på struktur, vilket gör att jag hela tiden har koll på din process och din röda tråd, och därför kan stötta och peppa kontinuerligt. Jag har lätt för att se en helhetsbild, vilket betyder att jag också lätt kan se till helheten i ditt liv och därför kan klargöra samband som du kanske har svårt att se själv.

Mina värderingar som strålar ut i mitt sätt att coacha och inspirera är till exempel positivitet, inspiration, uppmärksamhet, effektivitet och glädje. Det som driver mig framåt i mitt företagande är framförallt att jag gillar att utsätta mig för utmaningar och att jag vill göra något meningsfullt för andra människor och den här världen. Jag känner ett stort ansvar att dela med mig av min kunskap och att hjälpa andra få inspiration och verktyg så att de också kan leva sitt drömliv! Jag vill ge vidare till andra det jag själv har fått, nämligen tid, livskvalité och meningsfullhet. Och framför allt kraft och mod. Jag är ständigt nyfiken på andra människor och gläds åt när jag ser någon växa eller ta ett steg närmare sin dröm. Jag får kraft av att se andra få kraft och inspiration, och att se andra nå sina mål och uppfylla sina drömmar.

Jag lever som jag lär. Det betyder att jag vet vad jag vill och tycker är viktigt i livet. Jag ser möjligheter och lärdomar i det mesta. Jag har skapat vanor i mitt liv som främjar mina värderingar, mål och drömmar. Min målmedvetenhet gör att jag dagligen jobbar mot mina egna uppsatta mål.

Några egna mål jag t ex uppnådde år 2015 var att genomföra Halvklassikern och bestiga Kebnekaise. 2016 cyklade jag Vätternrundan 30 mil, och 2017 åkte jag Vasaloppet Öppet Spår, 9 mil skidåkning. Jag tränar flera gånger i veckan, mestadels cykling, löpning, rullskidor och styrketräning, på vintern skidåkning. Nästa mål är Stockholms Marathon 42 km, och Lidingöloppet 30 km.

Några av mina egna drömmar är att bo i ett hus med utsikt och börja varje dag med ett yogapass i soluppgången, och att få mina böcker publicerade.

”Alla våra drömmar kan uppfyllas om vi har modet att uppfylla dem”
Walt Disney