PT Jessica

Träningsfilosofi: ”Jag vet att du kan mer än du tror! Jag kan hjälpa dig hitta din fulla kapacitet!”

Jag tror på helheten – träning, kost, motivation/mental träning, återhämtning, pannben. Allt är lika viktigt. Du är viktig! Därför behöver du ta hand om dig och din kropp och knopp på bästa sätt. Vet du inte hur man gör, eller vet du hur man gör men gör det inte ändå – då behöver du en PT!

Jag jobbar som personlig tränare (PT) på SATS i Arninge, Täby. Jag bor i Åkersberga, så ibland kan jag utgå från Åkersberga också. Och så finns jag Online, så jag kan hjälpa dig oavsett vart du finns i landet.
> Läs mer om PT Online på SATS här. Då ingår en 4 veckors individuell träningsplan, träningsdagbok i appen och support online.

Jag har arbetat i hälsobranschen sedan hösten 2014, tidigare har jag jobbat på Itrim och Curves, så jag har även erfarenhet från att arbeta med viktminskning. PT har jag varit i över 3 år. > Här kan du läsa mer om mig som PT på SATS. Eller köpa PT-klipp med mig (om du är SATS-medlem).

Jessica på toppen av Kebnekaises sydtopp 11 september 2015

Jag jobbar själv ständigt på mina egna träningsmål och har genomfört Tjejklassikern, Halvklassikern, Klassikern (En svensk klassiker), sprungit Stockholm Halvmarathon, Stockholm Marathon, bestigit Kebnekaise m m. Så jag vet hur det är att jobba mot ett träningsmål som ligger långt fram i tiden, och hur man ska lägga upp sin träning inför ett specifikt mål på bästa sätt.

Jag älskar helt enkelt att utmana mig själv och andra både fysiskt och mentalt! Det bästa jag vet är att se någon växa/utvecklas, bli starkare, utmana sina rädslor, eller få bättre självkänsla. Jag vet att du kan!