Referenser träning

”Tack Jessica, du har verkligen hjälpt mig förbereda mig inför Everest Base Camp på bästa sätt. Hittills inte ont i en enda muskel eller led. Jag tar mig genom dagarna utan att vara slutkörd på kvällen och har kraft över att njuta av vyerna.”
”Turen till Everest Base Camp och Island Peak klättringen gick galant. Tack för ditt stora engagemang i mina förberedelser!”
/Christer

”Gårdagens enbens knäböj var tufft men effekten läcker! Idag kunde jag hinna till Roslagsbanan vid Östrastation från tunnelbanan på under 2 min. Det var cool!”
”Tack inte bara för själva träningen, din coaching ger mig också mycket kraft! Ser fram emot nästa pass!”
”Tack för dagens träning! Kände mig lycklig hela dagen, och det fortsätter!! Vilken effekt! Wow!! Du är bäst, Jessica!”
/Momoko

”Tack för ett inspirerande pass. Bra att du är så grundlig och proffsig.”
/Carin

”Loved the session yesterday. Hard but good.”
/Moira

”Tack för bra träning igår! Hade svinont i rumpmuskeln igår, idag helt borta (hade masserat en triggerpunkt). Så glad att jag får träna med dig!”
/Lola

”Även efter ett skogsröjarpass på sommarstället så känns kroppen ovanligt fräsch. Tidigare var belöningen att vara helt slut och känna att man gjort något. Nu är belöningen att göra samma sak och känna sig fräsch efteråt. Alla core övningar och annat har gett resultat! Tack för stödet!”
/Christer

”Jag blir glad och upplyft av dina inspirationsbrev. Och påmind om att ”nöta på”. Gillar ditt engagemang i stort och smått. Om jag skulle anlita PT i framtiden skulle jag kontakta dig.”
/Anna

Min PT-klient Christer vid Everest Base Camp oktober-19 (foto privat)