Träning

Du vet det redan. Träning är viktigt för din kropp och knopp. Om du inte tränar bryts dina muskler ner vartefter du blir äldre. Och mer muskler förbränner mer. För att slippa krämpor i form av onda ryggar/skulderblad, onda knän, löparknän etc så behöver vi styrketräna någon gång per vecka. För att få blodet att forsa igenom våra blodådror och rena dem från blodfetter etc är det bra att få hjärtat att pumpa på lite extra ibland i form av konditionsträning.

Jag vet att du kan mer än du tror! Du är starkare än du tror, du kan pusha pulsen mer än du tror. Men du kanske måste våga bryta barriärer och testa nytt. Du kommer aldrig bli starkare om du inte ökar belastningen då och då på vikterna, du kommer heller inte få bättre kondition om du inte ökar farten i t ex löparspåret eller på cykelturen och puttar upp pulsen högre än tidigare.

Jag är licenserad PT och finns på SATS i Arninge. > Läs mer om mig som PT här. Hos Kraft & Drömmar kan du få hjälp med coaching kring träning (mentalt/motivation), och även Idrottsmassage, och hos mig som PT på SATS kan du få hjälp med att utveckla din fysiska hälsa och prestation.