Referenser coaching

”Jessica har hjälpt mig att hitta pusselbitarna som behövdes för att hitta min egen väg, till var det var jag skulle syssla med! Jessica har lyssnat, reflekterat och ställt rätt frågor. Coachningen gav mig även några verktyg för att hjälpa mig att jobba mot mina mål. Jessica finns där och är engagerad i min utveckling, hon peppar och stöttar, och bara det är guld värt! Jag är glad att jag valde att satsa på mig själv och investera pengarna i mitt eget liv.”
/Carina

”Jessica på Kraft & Drömmar har hjälpt mig att få ordning på mina tankar, tycka om mig själv, tro på mig själv. Bry mig mindre om vad andra tycker och tänker. Fokusera på det som är viktigt för mig. Nu är jag mycket mer harmonisk, lugn och trygg. Jag har mognat!”
/Ingela

”Det är tack vare din insats Jessica, som jag är där jag är idag. Du puffade på mig. Du gav mig kicken att börja på denna bana. Tack vare dig har jag vågat ta flera kliv. Inte alla når fram till mig som Jessica har gjort. Jessica ger en liten spark i rumpan, och sen får man tänka sig resten själv.”
/Katariina

”Tack Jessica!
Genom ditt professionella och uppmuntrande stöd, har du lyst upp min livsväg
och gett mig modet att sträva efter ett liv där jag är sann mot mig själv.
Jag önskar att fler människor tog chansen att bli mästare i sitt eget liv.”
/Sabina

”Jessica har fått mig att säga saker som jag aldrig har sagt till någon förut. Hon är superproffsig, och får mig verkligen att tänka och leder in mig på rätt spår. En annan sak som känns positivt är att Jessica hjälper mig att strukturera. Mina värderingar, problem, ickeproblem osv. Jag är alldeles för odisciplinerad att göra det på egen hand. Så stort stort jättetack Jessica, du är fantastisk!”
/Susanne

”Det har varit jätteintressant och inspirerande att få en skjuts att tänka i nya banor. Fått en och annan aha-upplevelse bland annat. Jessica är en bra coach, en god lyssnare och har en mjukhet som jag tror kan behövas.”
/Lotta