Uppgradera planen

Jag har nu haft lyckan att sitta och skriva i 5 hela dagar, ensam, från morgon till kväll, och kommit en lång bit på vägen med min bok. Det gör mig lycklig ända in i själen. Och det kan varmt rekommenderas!

Nu har jag fått uppgradera planen de senaste dagarna, så att den passar in i familjelivet också. För nu är barnen tillbaka från mor- och farföräldrar. Så som det faktiskt är för de flesta andra som skriver.

Hur har det gått hittills då?
I lördags och söndags besökte vi mina föräldrar, så då skrev jag inget, men jag läste desto mer. Jag har skummat igenom 3 böcker som inspirerar mig, som jag tidigare läst från pärm till pärm och strukit under i.

I går, måndags, vaknade jag senare än vad jag tänkt. Fick möblera om i mina morgonrutiner. Maken åkte till jobbet. Jag satte mig och skrev direkt, för att hinna så långt som möjligt innan barnen skulle vakna. De vaknade ganska omgående, men jag hann i alla fall skriva 1,5 tim! Promenaden fick bli efter frukost istället.I dag, tisdag, var jag lite bättre förberedd. Gick och la mig i tid igår, och hade ställt klockan på 6:30 i morse. Stretchade igenom kroppen, och satte mig sedan och skrev. Fick skriva ostört i 1 timme och 45 minuter innan första barnet vaknade, sen i 45 minuter till innan nästa barn vaknade. Fortsatte skriva ett tag till och fick ihop 3 timmar och 20 minuters skrivande, inklusive lite research och inlägg av bilder också. Jippi!

Nu börjar det bli svårt att hitta fram och tillbaka i dokumentet, även om jag har en synopsis. Allt står ju inte där, i min synopsis finns bara stommen och det viktigaste. Jag ställer mig frågor som: – Vart har jag skrivit om det där? Kan jag skriva om detta, eller har jag redan gjort det? Och så får jag scrolla, upp och ner. Är nu uppe i 48 sidor.

Hjälp mig gärna genom att berätta för mig om dina uppfyllda drömmar! Då går du in här: https://goo.gl/forms/SmvTna3WischhIdF2 Stort tack på förhand om du vill hjälpa mig med det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *