Efter solsken kommer värsta regnet

Inget hinder för jag glider genom stormen, ….det finns ingenting som kan trycka ner mig
…Allt jag behöver har jag inom mig! …Mig! Mig! Mig! Mig!

Bli inspirerad av Panetoz nya låt från Melodifestivalen! Finns det något tydligare sätt att säga det på?

Det är du som väljer hur du vill se på det som händer runt omkring dig. Värsta regnet eller inget hinder? Ge dig ut i joggingspåret ändå, eller stanna inne med en kopp varm choklad i soffan? Eller ha tillit till att det efter regnet också kommer solsken?

Det finns ingenting som kan trycka ner dig utan din egen tillåtelse. Ingen händelse, ingen person. Du väljer hur du vill reagera när någon provocerar dig. Fortsätta behålla lugn och glädje, eller låta den som provocerar vinna och förstöra ditt goda humör. Du kan inte skylla på någon annan, du är inte offer för någon annans dåliga humör. Du bär ansvaret för ditt eget liv och hur du vill leva.

InspirationOch allt du behöver har du inom dig! Du vet vad som är bäst för dig, hur du bör göra för att må så bra som möjligt eller vilka mål och drömmar som är dina egna. Du har en otrolig potential, en otrolig styrka och du är helt enkelt bäst på att vara DU.

dansa loss till Panetoz och känn inspirationen komma!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *