Andras uppfyllda drömmar

Carinas berättelse:

Efter 20 år i Stockholms förorten så valde jag att flytta ut på landet med min familj. Ett stort beslut, så klart. Men ett nödvändigt beslut! Ekorrhjulet rullade på fortare och fortare. Till slut hann jag inte med livet, dåligt samvete, ingen ork, inget tålamod, jag var ofta nedstämd och jag fick huvudvärk och koncentrationsproblem.

Idag lever jag ett liv som oftast är fritt från stress och press. Jag styr över min egen tid och jag får använda tiden till att göra kreativa saker och jobba mer praktiskt. Jag jobbar mot att få ihop ett eget företag vilket jag tror länge varit en outtalad dröm i mitt liv. Jag har mycket mer tid och ork att vara med mina barn och min familj.

Under resans gång (för det har varit en lång resa) så har min familj, mina vänner och arbetskamrater stöttat mig. Men det räcker inte. Man måste göra jobbet själv! Men man kan ta hjälp av andra för att hitta vägen! Jag har fått utomstående hjälp från tre håll. Dels från en beteendeterapeut som fick mig att inse att jag duger som jag är, och att jag inte är som alla andra, OCH att det är helt OK. Bara detta lilla påstående blev faktiskt början på ett nytt liv. Ett liv där jag inser att jag måste få må bra! Jag är högsta prio i mitt liv. Sen så har jag läst böcker för att mer förstå hur jag är som person och hur jag kan dra nytta av det. Och sen så har jag tagit hjälp av en personlig coach – Jessica på Kraft & Drömmar.

Om jag ser tillbaka på mitt liv så har jag på sätt och vis ofta gått min egen väg, men utan att tänka på det. Men nu när jag inser det så är det bara att fortsätta på samma spår. Att göra det JAG mår bra av och våga släppa taget och ta chansen!

Mina styrkor är nog min kreativitet, att jag älskar att planera och måla upp målet som ska uppnås, att jag väljer att jobba med mig själv, att utmana mig själv, min vilja att må bra och min vilja att lyckas med ett eget företag.

Min vision framåt är att ha ett företag som håller och som jag jobbar vidare med och utvecklar, att kanske anställa någon som hjälper till.

Tips från mig:
Tänk på hur livet kan bli om du vågar! Och tänk på hur livet kan bli om du inte vågar! Vad är det värsta som kan hända, och vad är det bästa? Kommer du nån gång ångra att du inte tog chansen? Lyssna till ditt hjärta!

lustiga_landet_logoLustiga landet är ett utomhuslekland under uppbyggnad vid Vintrosa utanför Örebro. Förhoppningen och målet är att öppna våren 2017.

Detta kommer att bli det perfekta utflyktsmålet för barn och föräldrar, med massor av lek och skoj i hinderbanor och på andra lekstationer.

Följ bygget på Facebook och Instagram. Vill du kontakta Carina Stavenek och Lustiga landet så är mailadressen carina@stavenek.se.

balanslabyrinten_liten