Om

Kraft & Drömmar hjälper individer och företag att hitta sin fulla kapacitet och kraft och använda den! Genom att använda sin kraft och kapacitet på bästa sätt utnyttjar man till exempel sina styrkor, talanger, drivkrafter, goda egenskaper och värderingar. Man njuter mer av livet via passion, närvaro och genom att uppfylla sina drömmar. Man utnyttjar sin tid maximalt här på jorden genom att använda sin fulla kapacitet och kraft och genom hitta sitt syfte, sin mening, man fokuserar på att komma framåt, sätta upp mål och nå dem.

Hur kan Kraft & Drömmar hjälpa dig eller ditt företag att hitta din kraft?

  • Genom att få dig/er att se hur ni ska utnyttja styrkorna fullt ut.
  • Genom att träna tankar och skapa bra vanor.
  • Genom att hjälpa till att sätta upp mål och berätta hur ni ska nå dem.
  • Genom inspiration, påminnelser och jävlaranamma.

Kraft & Drömmar gör detta med hjälp av coaching, boostpromenader, workshops, skrivkurser, mental träning, blogg, Facebook och Instagram.

”Min vision är att jag vill att alla ska få chansen att leva sitt drömliv och ha en egen coach som stöttar och peppar dem. På så sätt gör vi tillsammans världen till en vackrare och lyckligare plats att leva på. För varje människa kan genom sitt sätt att vara bidra med detta.”

Jag, Jessica, är utbildad diplomerad coach sedan oktober 2011, och ICF Associate Certified Coach sedan september 2017. Sedan november 2018 är jag också Licensierad Personlig Tränare. När jag coachar använder jag mig av mina styrkor och värderingar som bas. Styrkor som till exempel att jag använder mig mycket av känslor, för att få dina mål att bli så attraktiva och triggande för dig som möjligt. Jag är bra på struktur, vilket gör att jag hela tiden har koll på din process och din röda tråd, och därför kan stötta och peppa kontinuerligt. Jag har lätt för att se en helhetsbild, vilket betyder att jag också lätt kan se till helheten i ditt liv och därför kan klargöra samband som du kanske har svårt att se själv.

Mina värderingar som strålar ut i mitt sätt att coacha och inspirera är till exempel positivitet, inspiration, uppmärksamhet, effektivitet och glädje. Det som driver mig framåt i mitt företagande är framförallt att jag gillar att utsätta mig för utmaningar och att jag vill göra något meningsfullt för andra människor och den här världen. Jag känner ett stort ansvar att dela med mig av min kunskap och att hjälpa andra få inspiration och verktyg så att de också kan leva sitt drömliv! Jag vill ge vidare till andra det jag själv har fått, nämligen tid, livskvalité och meningsfullhet. Och framför allt kraft och mod. Jag är ständigt nyfiken på andra människor och gläds åt när jag ser någon växa eller ta ett steg närmare sin dröm. Jag får kraft av att se andra få kraft och inspiration, och att se andra nå sina mål och uppfylla sina drömmar.

Jag lever som jag lär. Det betyder att jag vet vad jag vill och tycker är viktigt i livet. Jag ser möjligheter och lärdomar i det mesta. Jag har skapat vanor i mitt liv som främjar mina värderingar, mål och drömmar. Min målmedvetenhet gör att jag dagligen jobbar mot mina egna uppsatta mål.

Några egna mål jag uppnått var att år 2015 genomföra Halvklassikern och bestiga Kebnekaise. 2016 cyklade jag Vätternrundan 300K, 2017 åkte jag Vasaloppet Öppet Spår 90K skidåkning. 2018 sprang jag Stockholms Marathon 42K, och Lidingöloppet 30K. 2019 simmade jag Vansbrosimningen 3K, och så gjorde jag hela Klassikern 2019-2020! I maj-20 började jag med friidrott i en Mastergrupp och har sedan tävlat flera gånger i olika grenar – sprint 100m och 200m, längdhopp, diskus, och deltagit bland annat i VeteranSM. Jag tränar flera gånger i veckan, mestadels styrketräning, löpning, och på vintern längdskidor.

Några av mina egna drömmar är att bo i ett hus med utsikt och börja varje dag med ett yogapass i soluppgången, och att få flera böcker publicerade.

”Alla våra drömmar kan uppfyllas om vi har modet att uppfylla dem”
Walt Disney