Coaching

Du är expert på dig själv! Du vet själv bäst vad som funkar och inte funkar när det gäller dig. Innerst inne vet du också vad som är dina styrkor, vad du är bra på, och vad du vill. Men kanske har du inte kommit på det ännu bara?

Det kan vara ganska svårt att komma framåt eller att ändra fokus eller riktning själv, om du inte har de rätta verktygen. Coaching hjälper dig att hitta dit snabbare. I coaching ingår bland annat kartläggning av dina värderingar, att hitta fokusområden och att sätta upp mål och delmål.

Jag som coach vet att du kan så mycket mer än du tror, och därför försöker jag locka fram det. Jag är nyfiken på vad du har att säga, och lyssnar på dig till 100%, utan att döma eller lägga någon värdering i det du säger. Jag är genuint intresserad av din personliga utveckling. Jag tror på dig!

Största effekterna av coaching:

  • Du känner dig värdefull och får mer självkänsla
  • Du höjer din livskvalité
  • Du får inspiration och motivation
  • Du får struktur kring hur du ska nå dina mål och drömmar
  • Du får nya kunskaper och insikter om dig själv och livet
  • Du lär dig att utnyttja tiden mer effektivt
  • Du investerar enbart i dig själv

Jag är diplomerad ICF Coach sedan oktober 2011 och utbildad vid Akademi Coachstjärnan. Sedan september 2017 är jag även ICF Associate Certified Coach (ACC). ICF står för International Coach Federation och innebär att jag följer deras etiska riktlinjer och konfidentialitet och därmed har tystnadsplikt. Att vara Coach enligt ICF är den bästa kompetens som går att få inom coaching idag.

Vilka kriterier kännetecknar då en bra coach? >Läs mer här

Livet rullar på snabbt, om du inte medvetet ändrar fokus eller riktning, eller tar över makten i ditt liv så kommer inte det du önskar att hända. Dina drömmar uppfyller inte sig själv. Då sitter du istället fast i ekorrhjulet, livet har makten över dig, dagarna går, och vips så är livet slut och du sitter där på sängkanten och undrar varför du levt ett liv som andra har styrt åt dig, ett liv enligt andras förväntningar. När du istället kunde varit sann mot dig själv och levt Ditt liv, enligt dina villkor.

Livet rullar på snabbt, om du inte medvetet ändrar fokus eller riktning, eller tar över makten i ditt liv så kommer inte det du önskar att hända.