Firar 1 års bloggande med några ord i present till dig

Nu har jag bloggat i 1 år! Vad roligt! Att blogga hade länge varit en dröm för mig, som jag tänkte uppfylla någon dag. Plötsligt dök chansen upp, och då kunde jag äntligen sätta igång. Tanken med min blogg är att fylla dig med insikter, inspiration, påminna dig om livet då och då och ibland till och med utmana lite. Hoppas den gör det.

Denna gång vill jag ge dig några ord i present, som tack för att du läser min blogg.

  • Det du vill ha kan du få! Jag VET det.The best it yet to come
  • Ta ner någon av dina drömmar på jorden, och sätt igång med att nå den – vad väntar du på?
  • Du är bra på att vara DU. Det kan ingen annan göra bättre.
  • Inom dig har du så mycket styrka som bara väntar på att få användas.
  • Du är värdefull. För mig, för dina barn, för din livskamrat, för dina föräldrar, för dina vänner, för ditt husdjur, för den här planeten. Glöm aldrig det.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *